kooperationsverbund-nordost

Det gav USA tillgång till somaliska hamnar och flygfält i utbyte mot tiotals miljoner dollar i militär utrustning och hjälp under senare år.Vi brukade vara bland de bästa navigerna i Afrika. Vi hade fartyg som hade dödliga missiler och vi hade 10 bataljoner som täckte hela kusten,http://www.kooperationsverbund-nordost.de sa Omar.Sjöfarten har inte varit i drift sedan landet kom till våld 1991, men befälhavaren förutser en somalisk marin renässans. https://en.wikipedia.org/wiki/TadalafilDet internationella samfundet bör ge oss ett år och låta dem se vad vi ska göra,‘ sa han.Jag kan lova på regeringens vägnar att jag kommer att utrota piratkopiering inom den perioden, om de bara ger oss resurser och stöd när det gäller utrustning.En ökning av piratkopiering utanför Somalias indiska oceankust har gjort dessa vatten farligaste för pirataktiviteter i världen. kooperationsverbund-nordost Rederierna säger att området har tagit över dem som traditionellt plågats av piratkopiering, såsom Malacca-sträckorna i Sydostasien.

cialis 5mg
cialis 5mg
cialis 10mg
cialis 10mg

Piraterna använder i allmänhet fartbåtar för att stjäla handelsvaror eller livsmedelsbistånd som ibland skjuter fartyg och besättning på gunpoint och kräver sedan lösningar innan de släpps.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Somaliska klanledare har just tecknat ett avtal för att försöka avsluta över två decennier av fraktionskämpar i landet och de säger att de också har försökt att ta itu med piratkopieringsproblemet. kooperationsverbund-nordost Men den höga lagenlösheten utanför den långa östra Somaliska kusten återspeglar den nivå av kaos som har legat på landet i mer än en generation. cialis 20mg  Problemet påverkar inte norra kusten av det självproklamerade och stabilare Somaliland lika mycket.

Rederier grupperade under International Maritime Bureau (en gren av Internationella handelskammaren) säger att det har varit 35 incidenter av piratkopiering utanför Indiska oceanen i Somalia under de senaste nio månaderna.En attack som gjorde internationella rubriker sent i fjol var mot ett lyxkryssningsfartyg.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Det skedde när besättningen skrämde piraterna av med en öronskärande akustisk enhet som utvecklades som ett ‚icke-dödligt‘ publikstyrningsvapen.Många andra attacker, särskilt mot mindre handlare eller fiskare, rapporteras inte.Men sjöfartsbyråns veckovispiracyrapport har regelbundna uppdateringar.cialis 20 mg kaufen Den här veckan noterade han tre misstänkta motorbåtar utanför Somalias kust som följde en tankfartyg. Vid detta tillfälle fanns det ingen rapporterad attack.Kapten Jayand Abhyankar från Maritime Bureau berättade BBC News webbplats: ‚Somalia är den farligaste platsen idag. Malacca Straights brukade vara en av de värsta, och vattnen från Nigeria och Irak är för närvarande dåliga. Men Somalia är det värsta.Presidiet rekommenderar sjömän som inte behöver besöka Somaliska hamnar för att stanna minst 200 nautiska mil från kusten.kooperationsverbund-nordost Detta är en rådgivande siffra som har ökat, från första 50, sedan 100 sjömil under de senaste månaderna. Somali statliga tjänstemän sade att ‚utländska vänner‘ skulle finansiera affären.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.