bistro-kreativ

I slutet av 80-talet och början av 90-talet fanns en stor tillströmning av somalier som flydde inbördeskriget. Nya människor anländer fortfarande. Grundläggande saker som att sortera ut immigrationshandlingar, skolor, läkare saker vi tar för givet är en utmaning för dem.http://www.bistro-kreativ.de Det finns människor som var pelare i deras samhälle tillbaka i Somalia, med egendom, utbildning och social status. De har förlorat allt på grund av inbördeskriget att bli en ingen i ett främmande land. Det är inte deras fel eller värdsamhällets fel.cialis generika Det är så saker som visar sig vara. Men jag tror att dagens ungdomar kommer att få en bättre framtid.En invånare berättade för Reuters att det hade varit ‚allvarliga strider‘ där minst sju personer hade dödats.bistro-kreativ Den somaliska regeringen har förlorat mark de senaste veckorna och kontrollerar nu lite mer än huvudstaden, med stöd av Afrikanska unionen trupper. Den 15 maj appellerade Somalias president till islamistiska opprörare för att förhandla om att intermittenta strider fortsatte i Mogadishu.

cialis online
cialis online
cialis generika
cialis generika

Jowhar är hemstaden för president Sheikh Sharif Sheikh Ahmed och nu när landets regnperioden har kommit, är staden också den enda passabla vägen till centrala Somalia från huvudstaden.cialis docmorris Berättelsen av sammandrabbningarna i Jowhar berättade äldste Ali Moalim Hassan till nyhetsbyrån AFP att ‚den andra islamistiska militären som stödde regeringen förlorade sina positioner‘ som ledde kontrollen över staden till Al Shabab.Al Shabab menas att ha attackerat staden på söndag morgon på två fronter.bistro-kreativ Efter att ha gått in i staden tog militanterna över fängelset och släppte fångar. Samtidigt attackerade Al Shabab på nytt regeringstjänster i Mogadishu med murbruk. Regeringen s styrkor svarade med sitt eget artilleri barrage.Reports från huvudstaden säger att minst tre civila dog i utbytet.http://www.bistro-kreativ.de Regeringen är tänkt att försöka få in förstärkningar för att återta Jowhar. BBCs East Africa korrespondent Peter Greste säger förlusten av staden är ett strategiskt slag mot den alltmer instabila regeringen ledd av Sheikh Ahmed. Afrikanska unionens sändebud har sagt att om det behövs skulle det kräva hjälp från allierade som NATO och Europeiska unionen, vilka är operativa krigsskepp på anti piratkopiering missioner utanför Somalias kust. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser.

Läs mer.Denna sida visas bäst i en uppdaterad webbläsare med stilark (CSS) aktiverat. kan se innehållet på den här sidan i din nuvarande webbläsare, kan du inte få den fulla visuella upplevelsen.http://www.bistro-kreativ.de Var vänlig överväga att uppgradera din webbläsars programvara eller aktivera stilark (CSS) om du kan göra det.’Första försiktighet skulle naturligtvis vara att se till att Somalia inte blir en al-Qaida tillflyktsort, blir inte en plats där terrorister plottar och planerar,‘ tillade han. cialis generika kaufen USA anklagades för att stödja krigsherrarna som besegrades av islamisterna men har varken bekräftat eller förnekat de ihållande rapporterna.Sharif Sheikh Ahmed berättade för BBC-arabiska tjänsten att de islamiska domstolarna inte var en rörelse. bistro-kreativ De är en slags populär revolution av det somaliska folket efter 16 års anarki och dödade, plyndra och kidnappning‘, sa han.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.